Music and the art of long -term relationship

 

Music and the Art of long term relationships 

Muzica un prieten pe viata! 

  • Relatia cu muzica si studiul unui instrument cum este pianul poate fi una foarte valoroasa, de lunda durata, la fel ca orice relatie valoroasa din viata noastra cu suisuri, coborasuri, platou. 

  • Nicio relație pe termen lung nu va fi fără provocări ocazionale, va exista întotdeauna o schimbare ciclică de la maxime la minime, vârfuri platouri și văi pentru un timp scurt, mediu și lung. 

  • Constientizat acest aspect, vom stii ca  orice moment de incertitudine, nedeterminare, lipsa de motivatie sau deconectare, este temporar si ca va precede momentul de inspiratie, motivare, determinare, implinire ,cred ca unii dintre voi deja au experimentat aceste faz😊,, si vom retine aceasta dedicare si implicare in relatia pe care o cladim cu muzica, un dar atat de valoros pe care il oferim noua si copiilor nostri! 

  • Traim in cultura abandonului, a renuntarii , the quitting culture, se renunta foarte usor cand apar obstacolele,si vrem sa invatam copiii sa fie consecventi si puternici, quit proof kids, sa invete devotamentul , sa fie dedicati in viata! 

  • La fel se intampla si in muzica, si studiul unui instrument, o saptamana cantam, urmatoarea nu, uneori suntem foarte incantati, alteori plictisiti, sau dificil de preluat infomatia, dar daca iubim muzica si vrem sa ne fie tovaras de drum lung, daca vrem sa oferim copiilor lectii de viata de angajament si dedicare atunci vom intelege si legatura muzicii cu arta devotamentului pe termen lung! 

  • Nu conteaza daca esti un pianist grozav, bun, mediu, ce este cu adevărat important dacă esti conectat cu muzica, te simti liber cand o interpretezi oriunde oricand, la pian sau la orice alt instrument! 

  • Vrem sa va invatam sa cantati la pian, la orice varsta! 

  • Ne propunem să producem studenți, indiferent de vârstă, care să se așeze și să se bucure cu adevărat de a cânta oricând și oriunde. 

  • Ne dorim ca aceștia să poată cânta piese contemporane, blues, clasice și de acompaniament, să compună și să improvizeze; să aibă o bază de notatie si teorie; să poată învăța singur piese noi și să aibă un repertoriu vast din care sa cante cu placere! 

 

Ne nastem cu totii, fiinte muzicale,avem acest dar nativ si este tot ceea ce facem, si face parte din noi! 

   

 

Happy Music Making!

 

 

 

The New School of Music

THE NEW SCHOOL OF MUSIC
A world where everyone plays!

Muzica nu este un domeniu predictiv al științei, ci un domeniu logic, spiritual, muzica este tot ceea ce facem, este nativa si face parte din noi!

Plimbările, discuțiile și gesturile noastre, întreaga noastră funcționalitate umană se află sub amprenta muzicii!

Lumea se schimbă foarte rapid, chiar în fața ochilor noștri, transformându-se într-o lume digitală!
Noi cu totii, trebuie să ne adaptăm la aceste schimbări, la noua lume și stil de viață, trebuie să ne adaptăm la context și în apoi la conținut, creând Noi Platforme Educaționale!

Trebuie să răspundem instantaneu la circumstante neașteptate, neprezazute, IMPROVIZAND!
Toate actiunile noastre vor avea efect  pe o sfera mai ampla nu doar local,si trebuie sa invatam sa fim si sa traim in ARMONIE!
Trebuie să găsim soluții instantanee, rapide pentru provocarile pe care le intalnim fiind CREATIVI , si folosindu ne de imaginatie sfera mai ampla a creativitatii
Toate acestea sunt trasaturi critice ale viitorului,care contureaza personalitati libere in exprimare, puternice creand comunitati de succes!

Viziunea noastra este conectarea  vietii cu muzica si constientizarea ei!

In perioada prenatala, dinaintea nașterii copilului, muzica reuseste sa creeze o legatura cu bebelusul nostru extrem de valoroasa, apoi in anii urmatori ,o cantam , o dansam, o spunem, ne conectam fizic, emoțional și cognitiv prin educația muzicală pentru copilărie timpurie experimentala și ne aduce mai aproape de invatarea playing based,cea care genereaza idei, ne conecteaza spre sinele nostru ,spre nativiatea muzicala prin improvizatie, compozitie, armonie si puterea povestii, creand personalitati libere in exprimare, puternice, cu credinta ca si pot urma visul, conturand o comunitate de oameni valorosi.
Muzica se adreseaza tuturor ,in orice etapa a vietii te afli, 0-99!

Muzica este fără excepții o parte a ființei noastre umane și schimbă conceptul de viață, viitorul umanității!

Fiecare copil se naste artist, ne nastem fiinte muzicale!

Love, Ilinca
www.thenewschoolofmusic.ro

PLAYING AN INSTRUMENT NEVER GETS EASIER AND PRACTICE IS ALWAYS MAKING YOU BETTER PLAYER!

Da, de obicei copiii cand invata un instrument precum pianul, exercitiul la instrument nu l vad ceva pe care sunt dornici să îl facă în mod constant. Chiar dacă sunt muzicali si adoră muzica, există întotdeauna altceva care îi atrage în acest moment.🙂

De aceea părinții au un rol major în a-și ajuta copiii să câștige o relație pe termen lung cu muzica! Oricât de mult am dori ca practica pianului să fie ceva pe care copiii noștri doresc în mod natural să o facă, este într-adevăr o disciplină pe care o adoptă de dragul unui beneficiu pe termen lung.Precum rutina zilnica de igiena, teme scoala, alimentatie sanatoasa…

 

Pe măsură ce cresc, si devin adolescenti vor trebui să apeleze la acel sentiment de disciplină în învățarea disciplinelor academice și dezvoltarea abilităților în multe domenii.

Lecțiile de muzică sunt o modalitate extraordinara de a experimenta recompense continue de la o muncă realizata in mod consistent si constient.

 

Satisfactia pe care o au si controlul dobandit le da încrederea de care au nevoie pentru a reuși în subiecte pur intelectuale (spre deosebire de muzică, care este intelectuală, fizică și emoțional) cum ar fi matematica, știința, artele lingvistice etc.

Deci, cum putem determina un copil să practice atunci când spun că nu vor?

 

1.În primul rand gasitiun interval orar care funcționează și faceți din el o rutină de necontestat!

2.În al doilea rând,pentru copiii mici, părintele trebuie să fie implicat cumva în practică.

Acest lucru poate fi ușor: pur și simplu să fiți în apropiere, astfel încât să le puteți ține companie, să comentați sau să ajutați când este nevoie, să solicitați o melodie, să cântați împreună, să le cereți să cânte o melodie încă o dată, etc. Stormy Wind de 3 ori sau cântă 5 acorduri cu mâna dreaptă și 5 cu stânga) funcționează mult mai bine decât să spui „Du te sa exersezi/ Du te sa canti”

Și amintiți-vă, este nevoie doar de 15 până la 20 de minute de 5 ori pe săptămână pentru succes ”

 

Does that make sense?🙂

Love, Ilinca💖