The New School of Music este prima institutie Simply Music din Romania!

 Este fondata in anul 2015 de catre Ilinca Muresan, absolventa  a  Academiei de Muzica Gh Dima din Cluj-Napoca, cu specializarea Pedagogie Muzicala si Pian, Simply Music Piano Certified Teacher  si  Simply Music Rhapsody Certified Teacher, cu ambitia de a oferi o noua viziune pentru educatia muzicala din Romania!

Prezentam metode inovative pentru educatia muzicala a copilariei timpurii, cat si pentru anii urmatori din adolescenta si viata adulta, dezvoltand programe de muzica non- traditionale pentru toate varstele.

Pornind de la ideea fundamentala ca suntem cu totii inzestrati muzical inca de la nastere, ne dorim sa incurajam ca atasamentul pentru muzica sa continue toata viata!

Dorim sa cream un mediu muzical liber si deschis unde atat cei foarte mici cat si adolescentii  si persoanele adulte sa aiba parte de o experienta muzicala de calitate si pozitiva .

Ne dorim sa expunem, sa dezvoltam si sa incurajam atasamentul pentru muzica, pentru toata lumea.

Dorim sa stimulam inteligenta, sa dezvoltam creativitatea si sa incurajam libera exprimare in randul tinerilor, creand astfel personalitati puternice si increzatoare in fortele proprii!

Echipa noastra

Simply Music Piano Certified Teachers

Simply Music Rhapsody Certified Teachers

Colaboratori Academia de Muzica Gh.Dima

Colaboratori Liceul de Muzica Sigismund Toduta