Simply Music Piano

Un Alt Fel De A Invata Sa Canti La Pian!
Playing Based not Reading Based

Suntem cu totii, fara exceptie, inzestrati muzical!

În realitate, copiii învață să vorbească cu mult timp înainte de a învăța să scrie și să citească.

In plus, noi toți învățăm să ne legăm șireturile, să ne periem dinții, să ne încheiem nasturii de la cămașă și să trecem ața prin ac,  experimentand în mod direct și niciodată prin studierea ‘teoriei’, cu alte cuvinte, învățăm prin practică.

Abordarea noastră orientata pe ‘învățarea prin practică’ are la bază premisa că toată lumea, fără excepție, este înzestrată muzical. Viața este în mod profund muzicală. Inimile noastre bat producând ‘zgomot’ regulat , ritmul constituind fundamentul muzicii.

Mersul pe jos este un act foarte ritmic, grațios, muzical. Conversația este alcătuită din propoziții și fraze vorbite de o complexitate muzicală uluitoare, și totuși ne este disponibilă în mod facil și natural ,nouă tuturor. Legătura noastră înnăscută cu muzica este exact ceea ce asigură abilitatea de a vorbi. Programul Simply Music Piano ne ‘hrănește’ simțul musical de care cu totii dispunem, și ne  învață  pe  să cântam la  pian  printr-un proces natural si firesc.

Cum este posibil

Metoda Simply Music Piano este un program ‘playing based” și începe prin traducerea de piese muzicale într-o serie unică de concepte simple, care se desfășoară direct pe claviatură. Elevii începători, care nu citesc partitura muzicala, sunt incurajati să interacționeze în mod liber cu pianul.

În câteva luni, aceștia dezvoltă în mod facil și natural un ‘sentiment practic și personal’ pentru instrument, și dobandesc o listă impresionanta de piese muzicale de stiluri diferite: contemporane,clasice, blues și jazz!

Ce ne propunem

Scopul nostru principal nu este acela de a produce pianiști de concert!
Prezentam acest program pentru persoanele care doresc ca muzica să îi însoțească în viață,si se adresează persoanelor care doresc să vină acasă de la servici și să se relaxeze petreacand o oră cântând la pian, cântând muzică pop, blues sau clasică.

Acest program se bazeaza pe urmatoarele categorii muzicale: Pop, Blues & Jaz, Clasica și Acompaniament.
Scopul nostru este ca studentii nostri să ajungă să se bucure de capacitatea de a dobandi imediat un repertoriu muzical vast la un nivel foarte bun.

După aproximativ 12 luni de lecții,  cu un repertoriu de 32 până la 50 de piese care acoperă o paleta largă de stiluri muzicale, elevii continua să învețe cum să citească o partitura muzicala și sunt introdusi catre teoria muzicala.
Abilitatea lor de a cânta la pian dobandita anterior oferă o bază naturală și ideală pentru aprofundarea teoriei muzicale, si ca si particularitate in procesul de invatare sunt introduse  elemente de compozitie, improvizatie si acompaniament.

Obiective specifice:

1. De a stăpâni un repertoriu vast care include muzica  clasică , contemporană, blues, jazz, si de acompaniament.

2. De a simți interpretarea la un instrument ca fiind o exprimare naturală a sinelui.

3. De a învăța să ‘auto-generezi’, adică , să progresezi în mod independent ca un muzician, ceea ce include dezvoltarea unei baze solide în  teoria muzicala.

4. De a te bucura de muzică ca fiind un  proces extrem de pozitiv și de afirmare a sinelui.

Tarif: 450 Ron /Abonament Lunar (4 sedinte consecutive)

130 Ron / Sedinta individuala

Durata: 30-45 minute

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0758 380 100

Alege cursul Simply Music Piano