Music & Movement

Imaginaţi aveţi în faţă ochilor cea mai mare tobă pe care aţi văzut-o vreodată. Copii şi părinţi ating tobă cu mâinile şi din degetele lor iese un ritm de blues vioi. Da, da, şi părinţii participa la jocul copiilor.

Imaginaţi apoi această tobă se transformă într-o barcă şi toţi ne urcăm în ea. Radem, chicotim, dansăm, cântămRow, Row, Row your boat”, acompaniaţi la ukulele de… părinţi.

Glokenspiele colorate aşteaptă alături de xilofoane tinerii muzicieni le bage în joc, improvizeze ritmuri noi cu ele, ritmuri care se adauge la cele ale tobei şi ale ukulelelor.

Copiii descoperă bucuria de a experimenta muzică, de a inventa, a prelua, îmbogăţi şi împărtăşi o idee muzicală. Calul Cocoa, Micul Clovn şi Veveriţa gri, marionetele noastre, abia aşteaptă se joace şi ele, dar au nevoie de ajutorul copiilor pentru a putea intră în joc.
Astfel, Tinerii muzicieni vor fi gata înveţe cânte la pian şi la alte instrumente, în joacă, prin metodă Simply Music şi prin programul de improvizaţieHai cântăm o poveste”, din cadrul programului nostru.

Sună grozav, nu-i aşa?
Aici la HMM, vrem ne jucăm de-a muzică. Vrem ne împrietenim pe viaţă! Vrem va ajutăm va găsiţi vocea, vrem dansăm împreună şi cântăm la toate instrumentele din lume!

Nu vrem va grăbim. Nu vrem va plictisim. Vrem va prezentăm diferite genuri muzicale. Vrem îi facem pe copii vrea se implice, de la început până la sfârşit. Şi avem şi marionete care ne ajute facem toate astea!

Călătoria muzicală pe care v-o propunem începe de la naştere şi continuă toată viaţă.

3 Luni&1 An
Babies make music

Vezi detalii

1&2 Ani
Toddlers Make Music

Vezi detalii

2&3 Ani
Kids Make 
Music

Vezi detalii...

3&4 Ani
Big Kids Make Music

Vezi detalii

4&5 Ani
Young Musicians Make Music

Vezi detalii

5&6 Ani
Young Musicians Make Music cu SMP

Vezi detalii

7&9 Ani
Rhythm Readers

Vezi detalii

9&12 Ani
Melody Makers

Vezi detalii